CE-godkendt stålkonstruktion og CE-mærkning af stålkonstruktioner

​I henhold til fremstillingsstandarden EUROCODE 3 / EN 1090-2 samt byggereglementet BR10 har vi hos Langkjær Staalbyg udarbejdet et kvalitetsstyringssystem, som opfylder de gældende krav i EN ISO 3834-2. Dette blandt andet gennem vores certificering i CE-mærkning af stålkonstruktioner og i CE-godkendt stålkonstruktion.

Vor system håndteres af vores interne kvalitetsafdeling, der fungerer som den overordnede kvalitetsmyndighed med direkte reference til direktionen. På baggrund af EN 1090-1 må vi fremstille konstruktioner i højeste fremstillingskategori, nemlig EXC 1 – EXC 4.

Kvalitetssikring af projekter gennem CE-godkendt stålkonstruktion

Til hvert enkelt projekt udarbejder vi en projektbestemt kvalitetssikring, som er en kombination af beskrivelsens krav og vores interne kvalitetskrav.

Hvis de eksisterende instrukser ikke er tilstrækkelige, supplerer vi med instrukser, som kun er gældende for det pågældende projekt. Kvaliteten af vores projekter bliver sikret med vores godkendelse i CE-mærkning af stålkonstruktioner samt vores certificering i CE-godkendt stålkonstruktion.

Certificering i CE-mærkning af stålkonstruktioner

Hos Langkjær Staalbyg as har vi opnået EU-certifikat til CE-mærkning af stålkonstruktioner vedrørende fremstillingskontrol i henhold til Europa-Parlamentets forordning 305/2011/EU af den 9. marts 2011, se certifikat (klik her). 

Vores personale kan løse en bred vifte af opgaver inden for stålkonstruktioner, eftersom vi har svejsere, kontrolpersonale med følgende certifikater:

Svejseprocesser

 • ​​135 MAG
 • ​136 MAG
 • ​138 MAG
 • 141 TIG
 • ​111 Elektrodesvejsning
 • 783 Boltesvejsning

Ikke destruktiv prøvning-NDT:

 • ​​Visuel kontrol niveau 2
 • ​Magnetofluxkontrol niveau 2
 • ​Ultralydprøvning niveau 2
 • ​Penetrantprøvning niveau 2

Svejseplanlægning

 • ​​European Welding Specialist (EWS)
 • ​International Welding specialist (IWS)
 • International Welding Inspector (IWI-S)

Få mere information eller et tilbud på en CE-godkendt stålkonstruktion i dag

Ønsker I at få yderligere information om vores kompetencer og certifikater inden for CE-mærkning af stålkonstruktioner eller CE-godkendt stålkonstruktion, eller tage en snak med os om et eventuelt projekt, skal I være velkommen til at kontakte os

I kan ringe til os på telefon: 96 92 13 21 eller sende os en e-mail på: mail@staalbyg.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

​Du samt I er altid meget velkommen til at kontakt os og skrive en mail eller give os et opkald, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

Langkjær ​Staalbyg as

Park Allé 66, DK-7480 Vildbjerg

​Tlf.: +45 96 92 13 21

Mail: mail@staalbyg.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

LangkjærStaalbyg as

DK-7480 Vildbjerg

E-mail: mail@staalbyg.dk

​Vi er CE-Mærket

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Langkjær Stålbyg as  // Park Allé 66,​7480 Vildbjerg  //  Tlf.: 96 92 13 21  //  CVR: DK54440928  // mail@staalbyg.dk //  www.staalbyg.dk​