MCH Boxen Herning

MCH Boxen Herning, Stålkonstruktion 1500 ton


Langkjær Staalbyg A/S deltog i 2009/10 i byggeriet af Boxen,Herning. 

Allerede fra i de meget tidlige og indledende projekterings møder – Det var en rigtig god proces, hvor der – udover nogle ydre linjer og en række krav og idéer fra MCH, arkitekt og ingeniør – var rige mulighed for, at vi med vores ekspertise og knowhow kunne foreslå og medvirke til, hvordan konstruktionen bedst kunne løses med stål. 

Resultatet kender alle, Boxen er en stor succes, og denne fremgangsmåde burde man fremme meget mere i byggebranchen, foreslår adm dir Karsten Pedersen.

Stålkonstruktionen til MCH's Multiarena Boxen er har gitterspær, der vejer op til 40 tons og et frit spænd på 95 m.

Erfaringen i at løse sådanne store, utraditionelle og krævende udfordringer er bl.a. opbygget i forbindelse med de store, spektakulære erhvervs byggerier på Københavns havnefront og i Ørestaden, hvor Langkjær Staalbyg i en årrække var travlt beskæftiget. Et andet spændende byggeri, hvor Langkjær Staalbyg har leveret og monteret stålkonstruktionen til er Kunstmuseum Heart i Herning, tegnet af den verdenskendte arkitekt Steven Holl, New York.

Link: www.byggeplads.dk/byggeri/sport/jyske-bank-boxen

Kontaktinformationer​

​Du samt I er altid meget velkommen til at kontakt os og skrive en mail eller give os et opkald, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

Langkjær ​Staalbyg as

Park Allé 66, DK-7480 Vildbjerg

​Tlf.: +45 96 92 13 21

Mail: mail@staalbyg.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

LangkjærStaalbyg as

DK-7480 Vildbjerg

E-mail: mail@staalbyg.dk

​Vi er CE-Mærket

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Langkjær Stålbyg as  // Park Allé 66,​7480 Vildbjerg  //  Tlf.: 96 92 13 21  //  CVR: DK54440928  // mail@staalbyg.dk //  www.staalbyg.dk​