Refshaleøen - Melodi Grand Prix 14

Melodi Grand Prix Danmark

Stålkonstruktion, Melodi Grand Prix

En 200 tons tung udvekslingskonstruktion i stål, gjorde det muligt at fjerne tre søjler i B&W-hallerne

Langkjær Staalbyg A/S deltog i byggeriet af Boxen,Herning, der indgik 1.500 tons bærende stål, og vi blev involveret allerede i de meget tidlige og indledende projekteringsmøder – Det var en rigtig god proces, hvor der – udover nogle ydre linjer og en række krav og idéer fra arkitekt og ingeniør – var rige mulighed for, at vi med vores ekspertise og knowhow kunne foreslå og medvirke til, hvordan konstruktionen bedst kunne løses med stål. Resultatet kender alle, Boxen er en stor succes, og denne fremgangsmåde burde man fremme meget mere i byggebranchen, foreslår adm dir Karsten Pedersen.

Den gennemførte ombygning af de tidligere B&W-haller på Refshaleøen til det internationale Melodi Grand Prix 2014 var en anden udfordrende opgave Langkjær Staalbyg har gennemført med succes:

– Vi designede, fremstillede og monterede i alt 260 tons stål i forbindelse med klargøringen af hallerne. Det omfatter bl.a. en 64 meter lang, seks meter høj og 200 tons tung udvekslingskonstruktion, så der kunne fjernes tre søjler, der stod i skillelinjen mellem hallerne. De tre søjler blev fjernet af hensyn til den omfattende tv-produktion.

Kontaktinformationer​

​Du samt I er altid meget velkommen til at kontakt os og skrive en mail eller give os et opkald, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

Langkjær ​Staalbyg as

Park Allé 66, DK-7480 Vildbjerg

​Tlf.: +45 96 92 13 21

Mail: mail@staalbyg.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

LangkjærStaalbyg as

DK-7480 Vildbjerg

E-mail: mail@staalbyg.dk

​Vi er CE-Mærket

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Langkjær Stålbyg as  // Park Allé 66,​7480 Vildbjerg  //  Tlf.: 96 92 13 21  //  CVR: DK54440928  // mail@staalbyg.dk //  www.staalbyg.dk​