Bærende stålkonstruktioner & montering af stålkonstruktion

Med henblik på at leve op til kravene fra henholdsvis kunder og myndigheder, har vi vor egen kvalitetsafdeling, som løbende udfører kontrol af produkterne og produktionsprocesserne til stålkonstruktioner.

Afdelingen sørger endvidere for, at vore medarbejdere har opdaterede uddannelser og certifikater inden for stålkonstruktion samt bærende stålkonstruktioner.

Moderne produktionsudstyr til bærende stålkonstruktioner

Vores tekniske afdeling er helt opdateret med hensyn til 2- og 3D beregnings- og tegneprogrammer, således at vi er i stand til at projektere og producere enhver stålkonstruktion efter gældende nationale- og internationale standarder.

Vort produktionsareal er på ca. 12.000 m2 opvarmede og ventilerede haller, med loftshøjde, og krankapacitet, som gør os i stand til at løse alle de opgaver inden for stålkonstruktion og bærende stålkonstruktioner, vi påtager os.​

Vi er indehavere af det mest moderne produktionsudstyr, hvilket betyder at vores arbejdsprocesser til hver enkelt opgave med bærende stålkonstruktioner og stålkonstruktion udføres så optimalt som muligt.

​Stålkonstruktion og bærende konstruktioner overfladebehandles

Montageafdelingen hos Langkjær Staalbyg har en rutineret stab af kvalitetsbevidste medarbejdere, som er vant til at montere såvel store som små bærende stålkonstruktioner. Vi er i besiddelse af egne lastbiler med kraner, som kombineret med eventuelt indlejret udstyr, gør os i stand til at montere enhver form for stålkonstruktion.

Hos Langkær Stålbyg har vi opnået certifikat i CE-godkendte stålkonstruktioner, hvilket giver vores kunder garanti for kvalitetssikrede stålkonstruktioner.

Ring eller skriv til os, så tager vi en uforpligtende snak om dit projekt med en stålkonstruktion eller bærende stålkonstruktioner. Vi kan kontaktes på e-mail: mail@staalbyg.dk, telefon 96 92 13 21 eller via vores kontaktformular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

​Du samt I er altid meget velkommen til at kontakt os og skrive en mail eller give os et opkald, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

Langkjær ​Staalbyg as

Park Allé 66, DK-7480 Vildbjerg

​Tlf.: +45 96 92 13 21

Mail: mail@staalbyg.dk

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger

LangkjærStaalbyg as

DK-7480 Vildbjerg

E-mail: mail@staalbyg.dk

​Vi er CE-Mærket

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

​Langkjær Stålbyg as  // Park Allé 66,​7480 Vildbjerg  //  Tlf.: 96 92 13 21  //  CVR: DK54440928  // mail@staalbyg.dk //  www.staalbyg.dk​